Antonio Conte er ikke blevet overbevist om deres potentiale, og Tottenham er derfor åbne for et salg af både Dele Alli og Matt Doherty.

I lang tid har der været tvivl om, hvorvidt Dele Alli har en fremtid i Tottenham. Nu er der forlydender om, at London-klubben er klar til at sælge ham, hvis det rette bud kommer.

LÆS OGSÅ: Efter Umtiti-forlængelse: Nu vil Barca forlænge med disse 2 spillere

Det er dog ikke kun Dele Alli, som den engelske klub er klar til at tage afsked med. De er nemlig også åbne for et salg af den 29-årige Matt Doherty, der heller ikke har imponeret under Conte.

Ifølge Sky Sports er Tottenham klar til at tage afsked med begge spillere allerede i dette transfervindue. Det kræver dog, at de får bud, som de kan være tilfredse med. Ellers er det planen at holde fast i dem, indtil næste transfervindue.

Alli har skiftevis være inde og ude af startopstillingen under Antonio Conte i denne sæson. Han har fået flere muligheder for at bevise sit værd for den italienske træner, men ifølge Sky Sports er det ikke lykkedes ham.

Doherty er desuden også rykket ned i hierarkiet, hvorfor han ikke får særlig meget spilletid under Conte. Det medfører, at der ikke længere er brug for ham i London-klubben.

Dette har ført til, at Tottenham er mere end åbne for et salg af dem begge to i dette transfervindue.

Sky Sports skriver intet om, hvorvidt der er blevet sat prismærke på de to spillere, der ifølge Transfermarkt er værdisat til hhv. 25 millioner euro for Dele Alli og 12 millioner euro for Matt Doherty.

LÆS OGSÅ: Kræver ugeløn på 2,6 millioner: PL-klub fast besluttet på at hente Dusan Vlahovic

Det forventes dog ikke blot, at Tottenham vil forsøge at sælge spillere i dette transfervindue. Der har nemlig også være forlydender om, at de vil forsøge at bringe forstærkninger til truppen, inden januars transfervindue lukker i.