AC Milan udlignede stillingen til 1-1 i de sidste minutter af opgøret mod Manchester United i Europa League. Dermed undgik de et nederlag og tog et værdifuldt udebanemål med hjem til returkampen.

LÆS OGSÅ: Alex Ferguson overværer fortsat Manchester Uniteds træninger

De Røde Djævle måtte derfor nøjes med uafgjort, efter Amad Diallo scorede sit første mål for Manchester United i det 50. minut. Danske Simon Kjær udlignede nemlig i det 92. minut, hvorfor det i lang tid lignede, at Manchester United til vinde på Old Trafford.

United-kaptajn Harry Maguire sagde efter kampen, at det er vigtigt, at de forbliver positive, men at de er nødt til at spille bedre, end de gjorde torsdag aften.

“Det er kun halvvejs, og vi skal være positive, men vi skal spille bedre,” sagde han til BT Sport.

“Det er skuffende at lade et mål gå ind i sidste øjeblik. Især ved et set-play, når vi ikke spillede godt. Vi spillede ikke på vores bedste, men var komfortable i kampen.”

“De skabte ikke, de havde meget besiddelse, efter at vi scorede det første mål, men de skabte ikke chancer, og det så ud til, at vi ville gå derfra med 1-0, og at lade et mål gå ind, som vi gjorde, der virkelig skidt.”

“Vi er nødt til at spille bedre (i Italien, red.), end hvad vi gjorde i aften. Jeg følte, at vi gjorde nok for at vinde 1-0, selvom de sandsynligvis havde størstedelen af kampen, men vi havde de bedste chancer i kampen.”

LÆS OGSÅ: United-spiller ramt af ny skade: Solskjær forventer ikke, at han er klar til weekenden

“Men vi er nødt til at spille bedre, og vi ved, at vi kan spille bedre. Det bliver en spændende kamp næste torsdag, og en vigtig én for os. Vi er nødt til at spille meget bedre, end vi gjorde i aften, og vi kan gå igennem.”