Kasper Hjulmand har i et interview med TV 2 udtrykt sin uenighed med den nylige kritik af det danske landshold.

Dette kommer efter Danmarks succesfulde kvalifikation til EM, hvor holdet sikrede sig en plads til næste sommers EM ved at besejre Slovenien 2-1.

Hjulmands tropper har dog oplevet nogle udfordringer under kvalifikationen, herunder et overraskende nederlag til Kasakhstan og en snæver 2-1 sejr over San Marino. Trods disse bump på vejen, står Hjulmand fast på kvaliteten og potentialet i sit hold. “Jeg har aldrig tvivlet på kvaliteten i truppen og hos spillerne. Jeg har aldrig tvivlet på, at det er et vinderhold,” udtaler Hjulmand til TV 2.

Han fremhæver også holdets præstationer i de seneste kvalifikationer, hvor de kun har tabt to ud af 16 kampe.

Landstræneren adresserer også den bredere debat omkring fodbold og landsholdet. Han anerkender værdien af en sund fodbolddebat og meningsudveksling, men kritiserer samtidig de urigtigheder og misforståelser, der florerer i visse debatter. “Men urigtigheder, som der findes derude, er selvfølgelig forkert. Det vigtigste er, at man ikke tager det ind, fordi det er ren underholdning nogle gange, når dem, der mener, at de har noget at sige, at de ikke aner noget som helst om fodbold,” siger Hjulmand til TV2. Han understreger vigtigheden af at fokusere på holdets præstationer og ignorere ubegrundet kritik.

I interviewet med TV 2 erkender Hjulmand, at han har haft sine tvivlsmomenter som landstræner, men påpeger, at det er naturligt at opleve perioder, hvor tingene ikke spiller optimalt. Han fremhæver dog, at Danmark har leveret en god præstation i kvalifikationen, og at holdet fortsat har et stærkt fundament.