Nu følger endnu en dansk klub trop.

Selvom Superligaen ligger stille indtil fredag, hvor der tages hul på fjerde runde, så holder klubberne bestemt ikke fri.

Det samme er tilfældet hos AGF, der har truffet en beslutning, der følger i fodsporene på FC København og FC Nordsjælland:

Klubben opfordrer nu fans til ikke at medbringe skilte på stadion med ønsker om spillernes trøjer. Denne beslutning kommer som en reaktion på den stigende tendens, hvor især børn medbringer skilte i håb om at få en spillertrøje.

Det skriver bold.dk.

Selvom det er en skuffelse for mange unge fans, forklarer AGF, at det er blevet en udfordring for spillerne at imødekomme alle disse ønsker.

Efter en sejr på Ceres Park, hvor spillerne tager en sejrsrunde for at takke for opbakningen, er det blevet en almindelig praksis for fans at vise skilte og råbe opfordringer for at få støvler, shorts eller trøjer.

AGF lægger ikke skjul på, at der især er børn, som de desværre må skuffe:

“Det er ønsker, der især kommer fra børn, som vi desværre må skuffe. Derfor opfordrer vi i AGF nu til, at der ikke bliver medbragt skilte med ønsker om trøjer til kampene i Ceres Park”.

Klubben tilføjer desuden, at denne beslutning er truffet i samråd med spillerne, som ofte føler sig nødtvunget til at skuffe mange børn.

Aarhusianerne håber på forståelse fra fansene og påpeger, at spillerne ikke altid kan nå hele vejen rundt om stadion efter en kamp.