For kort tid siden bekræftede FC Barcelona, at man har solgt Konrad til Marseille. Derfor har klubben sagt farvel til et lovende talent, der fik begrænset mulighed for at bevise sit værd på førsteholdet. Derudover har man også opsagt Matheus Fernandes’ kontrakt.

LÆS OGSÅ: Del af Laportas spareplan: Barca vil sælge midtbanespiller hurtigst muligt

Nu ser det ud til, at de kommer til at vinke farvel til endnu et lovende talent denne sommer. Derfor kan det ende med, at den catalanske storklub kommer til at sige farvel til flere talentfulde spillere denne sommer.

Det er det spanske medie RAC1, der melder, at Barcelona B-spilleren Monchu, der indtager rollen som central midtbanespiller, ser ud til at forlade klubben i løbet af de kommende uger.

Den 21-årige spiller tilbragt sidste sæson som udlejet til spanske Girona. Her spillede han en god sæson, og han har derfor så småt formået at skabe et navn for sig selv i La Liga.

I løbet af 2021/20-sæsonen blev det til 43 optrædener for Girona for Monchu. I disse kampe formåede han at bidrage med tre mål og et enkelt oplæg.

Det forventes ikke, at Barcelona får en transfersum udbetalt for Monchus afgang. Dog mener RAC1 at vide, at der i hans kontrakt vil blive indskrevet en tilbagekøbsmulighed. Derfor vil det altså være muligt at hente den unge midtbanespiller retur på et senere tidspunkt.

Ligeledes vil der også blive indskrevet en klausul i kontrakten, der sikrer, at Barcelona får en bestemt procentdel af et eventuelt salg i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Iniesta peger på den bedste spiller til Barca mellem Mbappé og Haaland

RAC1 skriver, at der er interesse fra flere klubber, men det er dog især Sassuolo og Girona, der siges at have stor interesse for at sikre hans underskrift.