På det seneste har Christian Eriksen har succes med at lukke munden på sine kritikere. Han har nemlig været rigtig godt spillende for Inter i det seneste stykke tid.

LÆS OGSÅ: Svært valg: Upamecano skal vælge mellem PL-storhold og Bayern München

Blandt andet var det ham, der afgjorde Coppa Italia-kvartfinalen mod AC Milan. I den seneste runde havde han også en vigtig fod med i Inters første scoring mod Benevento i Serie A. Derfor har han også bevist, at han sagtens kan begå sig i italiensk fodbold.

Det er også medført, at der er kommet helt andre boller på suppen hos Inters direktør, Beppe Marotta, som i den forbindelse også endegyldigt har udelukket, at Eriksen forlader Milano-klubben, eftersom han har fundet sig en plads på holdet.

Det har Marotta gjort klart i et interview med Tuttomercatoweb, der spurgte ham om, hvorvidt danskeren var en del af det fremtidige sportslige projekt i Inter.

“Når du er i en stor klub, er der ingen faste startere og reserver. Der er kun startere og startere,” sagde Marotta, hvilket han fulgte op med:

“Der skal også foretages evalueringen af spillernes tilgængelighed. Conte ville ændre Eriksens rolle, og Eriksen er selv top professionel.”

LÆS OGSÅ: Journalist bekræfter: United er favoritter til at hente Real Madrid-forsvarer

I denne sæson er det blevet til 16 kampe for Christian Eriksen i Inter på tværs af alle turneringer. Danskerens nuværende kontrakt med Inter løber frem til 2024.