Alt tyder på, at Dayot Upamecano er på vej til en ny klub. Han ender enten med at skifte til Bayern München eller en af de to engelske PL-klub, som har præsenteret den 22-årige Leipzig-profil for et tilbud. Det har spilleres agent, Volker Struth, udtalt.

LÆS OGSÅ: Journalist bekræfter: United er favoritter til at hente Real Madrid-forsvarer

Han fortæller, at han har brugt weekenden på at forhandle med Bayern München. I denne forbindelse fortæller han også, at det har været positive forhandlinger, men at spillerens fremtid fortsat er helt åben. Derfor er det endnu ikke afgjort, at han ender med at skrive kontrakt med den tyske storklub.

"Bayern-direktør Hasan Salihamidzic forsøger virkeligt at signe Upamecano og har fundet den rigtige temperatur i vores forhandlinger. Der er ikke meget pres på, og de er meget interesserede," lød det fra Sruth til Sport1, hvilket han fulgte op med:

"Udover Bundesligaen er det kun et skifte til Premier League, der er under overvejelse. Det er ingen hemmelighed, at der er to interesserede parter fra Premier League, og en belsutning bliver truffet inden for få uger."

Det tyder derfor på, at Bayern München er favoritter til at skrive kontrakt med den unge spiller, hvilket de også er blevet udnævnt til af Christian Falk fra Sport Bild. Agenten gør det dog klart, at der endnu ikke er noget, der er fast.

LÆS OGSÅ: Inter-profil afviser skifte til FC Barcelona

Ifølge den tyske transferjournalist Constantin Eckner er der også kommet tilbud fra både Chelsea og Manchester United, hvilket betyder, at et skifte til Premier League heller ikke kan udelukkes.