Christian Eriksen må ikke længere spille i Serie A. Derfor ønsker Inter at bruge ham som en del af en byttehandel.

Christian Eriksen kollapsede i et EM-opgør mod Finland denne sommer. Efterfølgende har han fået indopereret en ICD-enhed, som er en avanceret pacemaker.

LÆS OGSÅ: Efter deling af billede: Braithwaite møder stor kritik fra Barca-fans

Efter at have fået indopereret denne enhed, er det ikke længere tilladt for ham at spille i Serie A. Der er nemlig regler, der forhindrer ham i dette.

Derfor ønsker Inter at finde en løsning, der kan sende Christian Eriksen til en ny klub i et land, hvor ICD-enheden ikke udelukker ham. Det kunne eksempelvis være i Holland, hvor han kan spille i Æresdivisionen.

Det har fået Inter til at se nærmere på en byttehandel, der involvere at sende Christian Eriksen til Ajax, mens den hollandske klub sender målmand Andre Onana den anden vej. Det skriver Tuttosport.

Eriksen vil nemlig godt kunne spille i Æresdivisionen, hvor der ikke er regler om, at man ikke må spille med en ICD-enhed. Det samme er dog tilfældet for andre ligaer i Europa, hvorfor Holland ikke er den eneste mulighed for danskeren.

I Inter ser man dog gerne, at Christian Eriksen kunne have interesse i et skifte til Ajax, da Nerazzurri meget gerne vil have fingrene i Onana. Og i denne forbindelse vil de gerne bruge den danske landsholdsspiller i en byttehandel.

LÆS OGSÅ: Pierre-Emile Højbjerg hyldes som helt

Siden det kom frem, at det ikke ville være muligt for Eriksen at spille i Serie A, har der været spekulationer om, hvad hans fremtid vil byde på. Som tingene ser ud nu, er der dog fortsat intet nyt på denne front – andet end rygter.