De catalanske giganter har intentioner om at afhænde flere spillere denne sommer. De ønsker særligt at sælge eller udleje spillere, der er løntunge, hvilket omfatter Philippe Coutinho.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub afgiver bud på Barcelona-spiller

Barcelona er meget ivrige efter at sælge den tidligere Liverpool-spiller, da han optager en stor del af deres lønbudget. Ifølge mediet Don Balon har deres interesse i at sælge den brasilianske spiller medført, at de har tilbudt ham til Arsenal-manager Mikel Arteta.

Mediet skriver, at det næppe bliver let for Barcelona at skille sig af med brasilianeren denne sommer. Skal han sælges til Arteta og Arsenal, kommer det til at kræve en kende overtalelse, da Coutinho har haft svært ved at finde sin form, efter skiftet til Camp Nou.

Den 29-årige var en af de bedste offensive midtbanespillere i Europa, da han spillede i Anfield, men siden hans skifte til Barcelona, har han haft svært ved at præstere på samme niveau. Derfor vil det også være risikabelt for Arsenal at tilbyde ham en kontrakt, men Barca er meget ivrige efter at få det til at ske.

Når det er sagt, så kan det dog vise sig, at det netop er en retur til Premier League, som Coutinho har brug for, for at genfinde sin topform. Hvis han vender tilbage til sit tidligere niveau, kan han vise sig at være et rigtig godt køb for Arsenal.

LÆS OGSÅ: Derfor vil Barcelona hente Mikkel Damsgaard

Derfor skal London-klubben gøre op med sig selv, om det er et sats, der er værd at tage. Don Balon skriver ikke noget om, hvorvidt Arsenal har udtrykt interesse i et potentielt køb, hvorfor det ikke vides, hvorvidt der er en chance for, at et sådant salg bliver en realitet.