Brøndbys storaktionær fortæller, at han er tryg med Martin Retov ved roret som ny træner i klubben. Nu skal glæden og selvtilliden tilbage på holdet. 

Martin Retov blev i går præsenteret som ny træner i Brøndby, som en del røster havde forudset som en oplagt mand på posten.

Retov, der tidligere var spiller i klubben, er blevet forfremmet fra sin rolle som assistent for den nu fyrede træner, Alexander Zorniger, til cheftræner for resten af foråret. Og det er klubbens storaktionær, Jan Bech Andersen, ganske tryg ved, fortæller han ifølge Tipsbladet.

Retov kommer til at stå i spidsen for holdet i samarbejde med Mathias Jaissle, der indtil i går også var i en assisterende trænerrolle i klubben på den københavnske vestegn. 

”At fortsætte med en konstellation, der kender systemet og spillerne, giver mening. Vi skal fremelske de kvaliteter, som vi ved, at truppen besidder, og skal vi få genskabt glæden og troen.

LÆS OGSÅ: Tidligere Brøndby IF-spiller topscorer i England: ‘Han er verdensklasse’

Det er jo ikke sådan, at spillerne pludselig er blevet dårlige fodboldspillere. Nu glæder jeg mig rigtig meget til på søndag, hvor vi skal vaske den grimme plet fra i søndags væk,” som han siger til Tipsbladet. 

Brøndbys sportschef Ebbe Sand fortalte i går til samme medie, at han ikke var alene om at træffe beslutningen om at fyre Zorniger. Jan Bech Andersen var også med på råd. 

”Det er mit ansvar, det sportslige. Det er jeg ansat til, men det er ikke en beslutning, jeg kan træffe alene, så der er flere, der er inde over en så stor beslutning som det at fyre træneren.”

Martin Retov, Mathias Jaissle og Brøndby skal møde Randers FC i næste kamp hjemme på Brøndby Stadion. Brøndby ligger på en aktuel fjerdeplads i superligaen med samme pointtal som Randers FC.