FC Barcelona blev onsdag aften sendt ud af Champions League, da de ikke formåede at levere et comeback mod Paris Saint-Germain. De måtte nemlig nøjes med 1-1 i returopgøret, hvor de havde gjort det svært for sig selv, da de tabte det første opgør 4-1.

LÆS OGSÅ: Barcelonas kedelige statistik: Skal de til at øve straffespark?

Det er dog svært at komme udenom, at det var de spanske tropper, der leverede den bedste præstation i returopgøret. Derfor kan der naturligvis argumenteres for, at resultatet ikke er helt retvisende for, hvordan kampen forløb.

Efter opgøret virkede det derfor heller ikke som om, at FC Barcelonas nye præsident, Joan Laporta, var nedtrykt. Tværtimod roste han spillerne, da han mener, at de leverede ‘en stærk præstation’.

“En stærk præstation, trods nederlaget. De gjorde os stolte og vores værdighed blev genporettet,” sagde Joan Laporta til spanske Sport hvorefter han fulgte op med:

“Jeg synes vi fortjente at vinde kampen og endda gå videre, men det var tydeligt at vi manglede marginalerne,” sagde Barca-præsidenten også.

Laporta er endnu ikke officielt blevet præsident for den spanske klub, eftersom La Liga-forbundet først skal godkende den økonomiske strategiplan, som Joan Laporta har lagt for FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola kommer med rosende ord til Laporta

I og med, at FC Barcelona ikke længere er med i Champions League, kan de nu rette deres fokus mod Copa del Rey og La Liga, hvor de fortsat har mulighed for at vinde titler.