Det portugisiske stortalent Joao Felix ser ud til at blive en ny spiller i Atletico Madrid, der henter den 19-årige Benfica-spiller som erstatning for Antoine Griezmann. 

Den spanske avis Marca skriver, at Atletico Madrid er på nippet til at sikre sig Benficas ombejlede supertalent Joao Felix, og klubben betaler knapt 900 millioner kroner i overgangssum, som er spillerens frikøbsklausul. Joao Felix har med mål og imponerende præstationer i den portugisiske liga såvel som i Europa League lyst op på fodboldens stjernehimmel, og Benfica-spilleren, der er blevet udråbt til den nye Ronaldo, har ifølge rygter stået på ønskelisten hos storklubber som Manchester City og Juventus

Joao Felix bliver Atleticos dyreste indkøb nogensinde, og handlen skulle være afhængig af, at franskmanden Antoine Griezmann skifter til Barcelona. Madridklubbens direktør Miguel Angel Gil Marin bekræftede for nogle dage siden, at Griezmann skal spille for Barcelona i den kommende sæson. 

”Jeg ved præcist, hvor han(Griezmann) skal spille. Det har jeg vidst siden marts. Det er Barcelona,” sagde præsidenten ifølge Sport til Radio Estadio. 

Det spanske mesterhold betaler angiveligt et beløb i mere eller mindre samme størrelsesorden som det Atletico vil bruge på Joao Felix. 

Atletico Madrid har en stærk tradition for at fremavle dygtige angribere, ligesom klubben har været skarp til at hente stortalenter for senere hen at sælge dem videre for store summer. Fernando Torres begyndte sin karriere hos Atletico for senere hen at blive solgt til Liverpool. Ligeledes har profilerede angrebsnavne som Sergio Aguero, Radamel Falcao og Diego Costa fået skabt sig et navn hos Diego Simeones tropper. Derfor er der også tale om store fodboldstøvler, som 19-årige Joao Felix skal udfylde, hvis han bliver den næste lovende offensivspiller, der skal tørne ud for den spanske hovedstadsklub. 

I den forgange sæson blev Atletico Madrid nummer to i La Liga og røg ud i 1/8dels-finalen mod Juventus i Champions League.