For cirka ti dage siden måtte Jordi Alba forlade banen i kampen mod Sevilla. Dette var forårsaget af en skade i det ene baglår.

I går var han tilbage på træningsbanen, hvilket indikerer, at han er snart er tilbage i kampform. Måske er han endda klar til lørdagens kamp mod Getafe.

Der manglede kun et kvarter af Barcas hjemmekamp mod Sevilla, da Alba måtte sætte sig ned på græsset, som følge af store smerter i det ene lår.

Han blev skiftet ud, og ind kom i stedet Sergiño Dest, der fik en uventet debut i modsatte side af, hvad han var blevet købt til at spille i.

Har holdt kortene tæt

Barcelona har holdt kortene tæt til kroppen i forhold til omfanget af Jordi Albas skade. Meget tyder dog på, at den hverken har været alvorlig eller bliver langvarig.

Jordi Alba var nemlig ikke blot med til en enkelt træning i går. Derimod deltog han både i deres træning om formiddagen og om eftermiddagen.

Ganske vist trænede han for sig selv, men han var i stand til at opretholde en god intensitet i hans træning, hvilket tyder på, at han så småt er ovre sin skade.

Hans tilstedeværelse på træningsbanen er selvfølgelig også en indikation af, at det ikke varer længe, før han igen slutter sig til resten af truppen til både træning og kamp.

Barca spiller næste gang på lørdag, hvor de spiller mod Getafe. Det er ikke umuligt, at han bliver udtaget til denne kamp, men det kan dog heller ikke garanteres.

At Alba er på benene igen er godt nyt for catalanerne, der står overfor svære kampe mod både Juventus og Real Madrid, hvor Alba nærmest er selvskreven i startopstillingen, hvis skaden tillader det.