Manchester United-talentet Axel Tuanzebe kan ende med at blive sendt videre til en ny klub til sommer. Det mener den respekterede journalist Andy Mitten.

LÆS OGSÅ: Ny partner til Maguire: Man Utd har henvendt sig til Serie A-klub med forespørgsel om forsvarer

Den unge forsvarer er meget populær blandt klubbens fans, da mange ser ham som værende den perfekte langsigtede løsning på deres defensive problemer.

Tuanzebe er en moderne forsvarer, der er god med bolden, er solid i sin tacklinger, og har et højt tempo, som hjælper ham med at klare, hvor hurtigt fodbolden foregår i dag

Ole Gunnar Solskjær har også flere gange rost den talentfulde englænder for sin evne til at spille på flere positioner. Derfor har det også hidtil virket som om, at der er et godt forhold mellem træner og spiller.

Alligevel har Tuanzebe dog ikke fået nær så meget spilletid, som han sandsynligvis gerne ville have haft i denne sæson. Det har til dels været som følge af hans skader, men også som følge af, at den norske træner foretrækker at bruge Eric Bailly, hvis enten Magurie eller Lindelöf ikke kan spille.

Andy Mittens logik i opslaget herover giver god mening, men Manchster United har under alle omstændigheder brug for en rutineret centerback. Og selvom Axel Tuanzebe har rigtig meget potentiale, er han endnu ikke et færdigt produkt.

LÆS OGSÅ: Positivt for Solskjærs målmandsjagt: Transfermål har afslået to tilbud om kontraktforlængelse

Ender det med, at Phil Jones forlader klubben til sommer, som der har været rygter om, og Bailly gør det samme, fordi hans skadeshistorik står i vejen, vil Tuanzebe være nødvendig som backup for Manchester United.