Lørdag aften skrev Jude Bellingham sig ind i Real Madrids annaler ved at tangerer David Beckhams målrekord, som den englænder, der har scoret flest mål i Madrid-trøjen.

Bellingham, der kun har båret den hvide trøje i 29 kampe, nåede en milepæl ved at score sit 20. mål for klubben i en kamp mod Girona, som endte med en overbevisende 4-0 sejr til Madrid-holdet.

Dette bragte ham på niveau med Beckham, som også scorede 20 mål for Real Madrid, men over en periode på fire år fra 2003 til 2007.

Andre engelske spillere som Laurie Cunningham, Michael Owen og Steve McManaman har også haft æren af at spille for Real Madrid, men de har ikke fået bolden i mål i samme omfang, som Bellingham. Med henholdsvis 19, 16 og 14 mål, er det kun David Beckham, som Bellingham mangler at få skovlen under.

Det er værd at bemærke, at Bellinghams effektivitet foran mål som midtbanespiller er særligt imponerende. I en alder af bare 20 år har han allerede vist sig som en nøglespiller for både klub og landshold, og hans evne til at finde nettet fra midtbanen har været afgørende for Real Madrids succes.

Mon ikke Beckhams rekord snart er en saga blot.

Næste kamp for Bellingham er mod Leipzig på udebane i ottendedelsfinalerne i Champions League. Her kan englænderen sætte Beckham på plads.