Onsdag aften spiller FC Barcelona mod Juventus i Champions League på Juventus Stadium. Juventus’ absolutte stjerne, Cristiano Ronaldo, er dog tvivlsom til kampen, da han flere gange er blevet testet positiv med coronavirus.

LÆS OGSÅ: Barca-midt klar efter sin skade

Angiveligt har Juventus dog endnu ikke opgivet at få ham til at stille klar til kamp onsdag aften. Derimod gør de italienske mestre alt, hvad de kan for at få ham klar til opgøret.

I og med, at han i øjeblikket er ude med coronavirus, er Cristiano Ronaldo derfor tvivlsom til kampen mod Barcelona i morgen aften. Det vil være et stort tab for de italienske mestre at skulle spille opgøret mod Barca uden deres superstjerne.

Det er naturligvis også af denne årsag, at de gør alt, hvad de kan, for at få Cristiano Ronaldo.

Der er fortsat en lille chance for, at den portugisiske superstjerne, når at blive klar. Han blev testet positiv for coronavirus første gang den. 13 oktober. Det er derfor 14 dage siden, at han blev testet positiv.

Siden er han dog blevet testet positiv igen, men han tager en ny test i dag. Hvis han senest 24 timer før kampen testes negativ, er der en potentiel chance for, at han kan få lov til at deltage.

LÆS OGSÅ: Barca-boss: Har aldrig overvejet at trække mig

Portugiseren har været i isolation i 14 dage. Ifølge UEFAs regler, skal en spiller være coronafri i en uge før en kamp i deres turneringer. Det er dog Cristiano Ronaldo, der er tale om, hvorfor han potentielt set kan få en dispensation til at spille med, hvis han i dag kan fremvise en negativ test.