Nu ser det endelig ud til, at den brasilianske Barcelona-midtbanespiller Matheus Fernandes er klar til at hjælpe truppen igen. Han er nemlig meldt klar efter en lårskade, som har holdt ham ude af spillet siden midten af september.

LÆS OGSÅ: Barca-boss: Har aldrig overvejet at trække mig

Han har fortsat sin debut til gode i Barcelona, da han ikke har haft den bedste start på sit ophold i den catalanske klub, efter at være blevet hentet hjem fra en lejeaftale i Valladolid.

Sæsonen blev ganske vist indledt på planmæssig vis, men den 14. september pådrog han sig en skade i højre lår under træning. Siden da har klubben ventet på, at han igen meldte klar til kamp.

Det har taget ham halvanden måned at blive klar til at trække i kamptrøjen igen. I går efter træning blev der dog af klubbens lægestab givet grønt lys til, at han kunne deltage i kamp.

Derfor har Ronald Koeman mulighed for at bruge Matheus, når han skal lave opstillingen til Juventus-kampen. Det bliver dog ikke nemt for den 22-årige brasilianer at få spilletid, da kampen på midtbanen er særdeles hård.

Derfor er der heller ikke den store sandsynlighed for, at vi kommer til at se brasilianske Matheus Fernandes på banen, når Barcelona onsdag tørner sammen med Juventus i Champions League.

LÆS OGSÅ: Rådgiver afslører: Barcelona afviste norsk angrebsstjerne

Senere i dag vil der blive sat navne på de spillere, der rejser med til Torino, når opgøret mod Juventus skal afvikles. Spørgsmålet er derfor, hvorvidt Matheus vil være at finde blandt disse navne.