Der har været rigtig mange spekulationer om, hvor Cristiano Ronaldo kommer til at spille i næste sæson. Spekulationerne er især blevet sat i gang efter Juventus’ overraskende Champions League-exit mod Porto i tirsdags.

LÆS OGSÅ: Avis: Neymar giver ikke op

Den italienske klub er – som flere andre klubber – hårdt ramt af coronapandemien. Og skal de sælge Cristiano Ronaldo, er det deres sidste chance til sommer, da hans kontrakt udløber næste år.

Tidligere på ugen skrev mediet Goal, at det ville give god mening for Juventus at vælge den portugisiske stjerne. Det store spørgsmål er dog, hvad man kan tillade sig at kræve for en spiller, der fylder 37 år i næste år.

Ifølge den italienske avis Il Corriere dello Sport har Juventus-ledelsen planer om at mødes med Cristiano Ronaldo, hvor de skal diskutere fremtiden. Efter tirsdagens nedtur blev det dog afsløret af Torino-klubbens sportsdirektør, at en forlængelse med Ronaldo ikke er på tegnebrættet i øjeblikket.

Derudover skriver avisen også, at Juventus vil kræve minimum 215 millioner kroner for Cristiano Ronaldo, såfremt de to parter ikke kan blive enige om en kontraktforlængelse, som begge parter er tilfredse med.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-spiller med skarp kritik af Antoine Griezmann

Det er en markant mindre pris end de selv betalte, da de hentede ham i Real Madrid i 2018. Dengang betalte Juventus nemlig hele 900 millioner for for portugiseren. I denne sæson har han bidraget med 27 mål i 32 kampe, mens det i alt er blevet til 92 mål i 121 kampe for Serie A-klubben.