Liverpool slutter sig til spanske storklubber: Vil have Napoli-stjerne

LÆS OGSÅ: United vil beholde Pogba: Kan blive den bedst betalte i Premier League

I Manchester United skulle man i øjeblikket forsøge sig med alle tricks og kneb for at få Paul Pogba til at blive i klubben, men dette skulle Juventus have i sinde at spolere.

Juventus skulle således have sluttet sig til kampen om Paul Pogbas signatur, hvor de blandt andet kommer til at kæmpe mod Paris Saint-Germain, skriver Calciomercato.

Det skulle ligeså være disse to klubber, som skulle ligge bedst til at skrive under med den 28-årige midtbanestjerne, hvor det siges, at Pogba ventes at træffe en beslutning om sin fremtid ved slutningen af ugen.

Paul Pogba sluttede sig til Den Gamle Dame i 2012, hvor han, under en kamp på Allianz Stadium, fik skudt den sidst tvivl væk fra kritikerne, som efterfølgende måtte erkende, at han havde etableret sig som en af de bedste i verden.

Det vidner beløbet, som Manchester United betalte for ham, da de hentede ham i Serie A-klubben, da også om, hvor De Røde Djævle måtte hoste op med £89.3 millioner.

LÆS OGSÅ: Endnu en Premier League-klub meldes interesseret i Pjanic

Han står siden da noteret for 206 optrædender for Manchester United, hvortil han står noteret for at have scoret 38 mål samt lavet 42 assists.