Juventus vil gøre et nyt forsøg på at anskaffe sig Marcelo

Redaktionen — 27. feb 2019 19:22
GIRONA, SPAIN - JANUARY 31: Alex Granell of Girona and Marcelo of Real Madrid in action during the Copa del Quarter Final match between Girona and Real Madrid at Montilivi Stadium on January 31, 2019 in Girona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images )

De italienske mestre har tidligere haft snøren ude efter Real Madrid-backen, men uden held. Brasilianeren skulle nu være interesseret i at komme væk, og så kan Juventus står klar med åbne arme. 

Marcelo skulle ifølge rygter være klar til at forlade de spanske Champions League-vindere efter at have spillet i klubben siden 2007.

Ifølge Alfredo Pedulla fra SportItalia har venstrebacken været på ønskelisten i Juventus i mere end et år, og nu kan en handel måske realiseres til sommer, da den 30-årige brasilianer har mistet sin plads i startopstillingen hos Real Madrid til den tidligere ungdomsspiller, spanske Sergio Reguilón.

Denne udvikling skulle have fået Marcelo til at tage en snak med klubdirektør, Jose Angel Sanchez, om mulighederne for et skifte til sommer. 

Samtidig rygtes Ajax Amsterdams argentinske venstreback, Nicolás Tagliafico, til Real Madrid. Argentinerens agent siger ifølge The Guardian, at Ajax er nået frem til en salgspris på spilleren og blandt de interesserede købere er blandt andet en ”spansk gigant.” 

Marcelo har spillet mere end 400 kampe for Real Madrid, hvor han blandt andet har vundet fire Champions League-titler. Hvis han skifter til Juventus, kan det betyde, at Torino-klubben skiller sig af med en anden brasilianer, nemlig klubbens nuværende venstreback, Alex Sandro.

Han er tidligere i 2018 blevet rygtet til Manchester United, men på daværende tidspunkt var han efter sigende ikke interesseret i at skifte fra Juventus. Sandro skrev i oktober 2018 under på en ny femårig kontrakt med Juventus. Marcelos kontrakt med Real Madrid udløber i 2022.

Ifølge Transfermarkt ligger hans markedspris på cirka 522 millioner kroner. En pris, der muligvis kan blive lavere, hvis han til sommer ikke længere er en del af fremtidsplanerne for klubbens træner, Santiago Solari, og Marcelo samtidig udtrykker ønske om et skifte.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere