Bashkim Kadrii er officielt vendt hjem til Odense Boldklub, og han vil dermed blive genforenet med gamle holdkammerater, men også cheftræner Jakob Michelsen – i hvert fald for en stund.

LÆS OGSÅ: Officielt: Kadrii vender hjem til OB

Det er nemlig blevet bekræftet i januar, at man ikke kommer til at forlænge med Michelsen til sommer, og det ærgrer Bashkim Kadrii sig over.

“Jeg har haft det vanvittig godt med Jakob, og jeg er selvfølgelig ked af, at han stopper til sommer, men jeg har haft tre-fire andre trænere i OB, og jeg skriver jo ikke kontrakt med Jakob,” siger Bashkim Kadrii til bold.dk.

Kadrii forlod Odense Boldklub, men efter at have spillet i Saudi-Arabien i et års tid, er han altså nu tilbage i Ådalen.

De ligger aktuelt på ottendepladsen i 3F Superligaen, men de har et klart mål om, at man skal ende i top seks, hvor man i øjeblikket har seks point op til målet.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

“Jeg vender hjem med ambitionerne om, at vi skal etablere os i top seks. Det er mit store mål, at vi bliver en etableret klub i top seks, så vi ikke bare er med et enkelt år og så ryger ud igen.”