Manchester United kunne godt have fået en bedre start på opgøret mod West Bromwich, da de kom bagud mod bundholdet allerede efter to minutters spilletid.

LÆS OGSÅ: Solskjær ændrer mening om City: Vi og Leicester er nødt til at kæmpe

Her lykkedes det for Mbaye Diagne at komme foran United-stopperen Victor Lindelöf, hvorefter han fik sendt et indlæg i mål. De Røde Djævle mener dog, at der skulle have været idømt et frispark i situationen, hvorfor målet også skulle have været underkendt.

Af denne grund var United-kaptajn Harry Maguire også hurtig til at tage Lindelöf i forsvar efter kampen.

“Det er en stor frustration. Vi ved, det første mål er så vigtigt, når man kommer hertil, men der var en forseelse. Jeg er træt af at høre: ‘Vic kan gøre det bedre’. Selvfølgelig kan han gøre det bedre, og det ved jeg, at han kan,” sagde han til Manchester Uniteds officielle hjemmeside, og fulgte op med:

“Men jeg er bare træt af at høre, at folk kan gøre det bedre. ‘David kan gøre det bedre på afleveringen’. Der var frispark. Der var en forseelse fra Billy Sharp på David (De Gea mod Sheffield i slut-januar, red.).”

Herefter fremhæver han, at der skulle være idømt et frispark, men samtidig benægter han dog heller ikke, at Lindelöf godt kunne have håndteret situationen bedre.

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

“Hvis man får en spiller i ryggen, og den store angriber wrestler med ‘Vic’ og lægger armene omkring ham og header den i mål. Selvfølgelig kan han gøre det bedre, men der var frispark,” sagde han også til Manchester Uniteds hjemmeside.