Karim Benzima lovpriser sin træner i Real Madrid, som han anser for at være mere end en ven.

Karim Benzema var en glad mand, da Zinedine Zidane vendte tilbage i trænerrollen i Real Madrid efter at have været væk i otte måneder. Det fortæller den franske angriber i et interview med Le Quotiden. 

”Mit forhold til ham er specielt. Jeg er glad for, hvad han siger om mig, og vores forhold begyndte for lang tid siden. Det er mere end et venskab. Han er en del af min familie, men det betyder ikke, at han ikke kritiserer mig. Han er som en ældre bror, og han har hjulpet mig meget,” siger Real Madrids topscorer. 

Karim Benzema har personligt haft en god sæson i Real Madrid, hvor det er blevet til 21 scoringer i La Liga. Det glæder den 31-årige franskmand sig over – på trods af, at hans hold ikke har imponeret. Han anerkender, at det nok har været hans bedste sæson i klubben, siden han kom til den spanske hovedstad fra Lyon i 2009. 

”Det er nok min bedste(sæson), ja. Jeg har følt mig godt tilpas, men det har også været en vanskelig sæson, fordi vi ikke har vundet nogen titler.”

I en sæson, hvor afsavnet efter Cristiano Ronaldos skifte til Juventus har været stort, har Benzema trådt til og leveret flere scoringer end dengang, han spillede side om side med portugiseren i angrebet. 

”Han er en fantastisk spiller, som er væk. Er jeg lederen på holdet nu? Måske. Men holdindsatsen er det vigtigste,” siger Benzema til det luxembourgske medie. 

Karim Benzema er da også en de profiler i Real Madrid, der ikke for alvor er blevet rygtet  væk, når sommerens transfervindue går i gang. Det er til gengæld Gareth Bale, såvel som Marcelo, Toni Kroos, Marco Asensio og Casemiro.