Den evigt populære Kasper Schmeichel lægger ikke fingre imellem.

Der er løbet meget vand i åen siden Kasper Schmeichel byttede det engelske ud med det franske.

For efter flere år i den øvre halvdel af Premier League, så er bøtten vendt for Leicester City.

Det sker i kølvandet på, at man i sommers skilte sig af med den danske landsholdsmålmand, der ellers på alle måder havde bidt sig fast på alles læber for hans fantastiske præstationer.

Han har nemlig været her, der og alle vegne for Leicester City.

Men langt før den hed Leicester, så bed Kasper Schmeichel sig fast på alles læber i Manchester City.

Det fandt sted i ungdomsårene, hvor den danske landsholdsmålmand delte omklædningsrum med en række store navne.

Og nu har Kasper Schmeichel løftet sløret for en anekdote var sin første oplevelse med den engelske topklubs førstehold.

15-årige Kasper Schmeichel blev nemlig hevet ind til en træning med førsteholdet, for vise hvad han kunne.

Og han lægger ikke skjul på, at han tydelig husker en episode med den franske legende Nicolas Anelka:

“Jeg kan huske, at der i slutningen af træningen var skudtræning. Nicolas Anelka ødelagde mig!” Griner Kasper Schmeichel i et hudløst ærligt interview med So Foot og fortsætter:

“Jeg havde allerede dengang den her mentalitet om ikke at give op, og jeg ønskede at være en del af denne gruppe. Det tror jeg også, at de følte. Jeg spillede så på reserveholdet for at vænne mig til det”.

“Du skulle være fucking hård, og fodbold var en krig. Nogle hold spillede godt, men banerne var ikke altid gode, og det var et slag. Du var nødt til at være stærk, hver gang en angriber kom ind i feltet. Efter et stykke tid var det ikke længere nok at spille disse kampe og træne med topscorertyper som Anelka og Robbie Fowler”, afslører den danske landsholdsmålmand.

Og herefter blev han lejet ud til en række klubber, som gav ham hår på brystet, inden han lagde vejen forbi Leicester City.

I dag slår han sine folder i den franske klub Nice, men han har i den grad spøget i kulissen, hvad angår en retur til hans hjerteklub Leicester City.