Barcelonas cheftræner Ronald Koeman nægter at udelukke, at Ousmane Dembele bliver solgt til Manchester United på sidste dag i dette transfervindue.

Det franske talent, der var med på bænken, men ikke fik spilletid i gårsdagens kamp mod Sevilla, er et potentielt alternativ for Manchester United, der forventes ikke at hente Jadon Sancho, der er deres førsteprioritet.

Medmindre United hoster op med 100 millioner pund, som Dortmund vil have for Sancho i dag, vil de ikke have succes med at hente Ole Gunnar Solskjærs førsteprioritet denne sommer.

Selvom United kommer med pengene, vil Bundesliga-klubben måske argumentere for, at det er for sent at indgå en aftale.

Det forventes dog, at Edinson Cavani og Alex Telles ankommer senere i dag. Dog er en left-winger stadig af interesse, og at hente Dembele – sandsynligvis på en lejeaftale – kan være en mulighed.

Svarer ikke konkret

“Hvad er sikkert i verden? Jeg ved det ikke,” sagde Barcelona-træneren efter Sevilla-opgøret.

“I øjeblikket er han Barcelona-spiller. Der er stadig en dag til både indkomne og udgående spillere. Vi får se.”

“Jeg valgte [Francisco] Trincao, Pedri og [Miralem] Pjanic. Vi havde brug for mere kontrol, og derfor foretog jeg disse ændringer.”

Mens Koeman har undladt at svare specifikt på Dembeles fremtid, er Barcelona nødt til at frigøre plads (og penge), hvis de skal hente Memphis Depay til klubben.

Sportsdirektør i Lyon, Juninho, indrømmede i går, at Depay “har en aftale med Barcelona”, men at Dembele kan sælges eller udlejes kan vise sig at være afgørende for at komme i mål med denne aftale.