FC Barcelona har i dag afholdt et pressemøde forud for morgendagens kamp mod Sevilla. Ved dette pressemøde blev Ronald Koeman spurgt ind til Manchester City-spilleren Eric García.

Den unge García har længe været sat i forbindelse med Barca, og de fleste tror, at ender med et skifte.

Det er et rygte, der især har fået ben at gå på, efter Pep Guardiola har bekræftet, at Garciá ikke vil forlænge i City. Ikke nok med det, så har han også bekræftet, at Barca har vist interesse.

Nu sætter hollandske Koeman endelig ord på deres interesse:

“Der er deadline på mandag, men det er korrekt, at vi har et ønske om at hente ham. Vi har kun tre-fire centerbacks, men jeg kan ikke sige mere. Jeg har set Peps kommentarer og der er interesse, men jeg ved ikke, om det lykkedes os,” sagde han på pressemødet.

Barca er nødt til at sælge ud

Barca kan dog ikke købe ind, hvis de ikke får solgt ud. I disse dage handler det derfor i lige så høj grad om at sælge ud, så de kan købe ind.

Blandt andet har man i den spanske klub et ønske om at sælge Jean-Clair Todibo. Pengene fra salget af franskmanden kan bruges til at finansiere købet af den unge García fra Manchester City.

Derfor er det også noget, der bliver brugt mange ressourcer på i den catalanske klub for tiden. Det hele skal nemlig gå op i en højere enhed, hvis det skal fungere for dem.

Af den grund er der faktisk en del, der afhænger af, om Fulhams bud på Todibo er højt nok. Og om Todibo rent faktisk kan se sig selv spille i Fulham og Premier League.