Barcelona-træner Ronald Koeman har beskyldt Getafe-forsvarer Allan Nyom for at være respektløs overfor ham under lørdag aftens La Liga-kamp.

Der skulle ikke mere til, at Getafe kunne tage sejren med hjem, end at Jaime Mata kunne score på et straffespark i anden halvleg. Det betød, at de vandt opgøret 1-0, og de catalanske giganter måtte rejser hjem til Barcelona, uden et eneste mål eller point.

Efterfølgende har Koeman udtalt sig om, at Allan Nyom angiveligt har været respektløs overfor ved flere lejligheder under kampen. Det er et emne, som han valgte at tage op med Jose Bordalas efter kampen er blevet fløjtet af.

Bordalas forsøgte at nedtone det

Til trods for, at Getafe-træneren har gjort, hvad han kan for at nedtone beskyldningerne, så valgte Koeman at kommentere på hændelserne ved pressekonferencen efter kampen.

Da han udtalte sig til de tilstedeværende journalister, sagde Koeman: “Jeg fortalte ham (Bordalas), at hans nummer 12 (Nyom) havde været respektløs overfor mig. Han sagde to eller tre meget grimme ting til mig, som jeg ikke har lyst til at gentage. Han fornærmede mig.”

“Jeg fortalte Bordalas, at han er nødt til at tage en snak med sin spiller, for vi kan ikke tolere en sådan form for opførsel i moderne fodbold.”

Bordalas svarede hertil:

“Jeg er her for at tale om fodbold – ikke om kontroverser. Jeg har ikke talt med drengen. Det gør jeg i morgen, men jeg har min tvivl på, at Nyom ville gøre det – jeg kender ham godt.”

“Han er et stort konkurrencemenneske, men han er en meget respektfuld person. Jeg tillader ikke dårlig opførsel blandt mine spillere, men jeg tvivler på, at Nyom fornærmede ham.”

Barcelona har stadig en kamp i hånden, men det ændrer dog ikke på, at de i øjeblikket er at finde på en niendeplads i La Liga-tabellen. Deres næste kamp er i næste weekend, hvor den står på El Clasico mod Real Madrid.