Angiveligt har Barcelona-træner Ronald Koeman krævet, at franske Ousmane Dembele skal træne mere, end de andre spillere har fået besked på at gøre, under den internationale pause.

Der er næppe nogen, der er uenige i, at den unge franskmand har haft en knap så imponerende tid på Camp Nou, siden han ankom på en dyr transfer fra tyske Borussia Dortmund.

Af denne årsag er det heller ikke meget, vi har fået lov til at se til Dembele på banen. I sidste sæson optrådte han faktisk kun i ni kampe for Barca fordelt på både turnerings- og ligakampe.

Begrænset spilletid i denne sæson

I denne sæson er det heller ikke blevet til meget spilletid. Han blev skiftet ind fra bænken i Barcelonas 4-0-sejr over Villarreal, som blev spillet i åbningsweekenden for 2020/21-sæsonen i La Liga.

Foruden dette har den 23-årige franskmand været en ubrugt indskifter i Barcelonas seneste to opgør mod henholdsvis Celta Vigo og Sevilla. Derfor har spilletiden bestemt også være begrænset.

Nu hævder den spanske sportsjournalist Lluis Canut, at Dembele er blevet presset af Koeman, mens de andre spillere i truppen har fået lov til at nyde en lille pause.

Til Esport 3 har Lluis Canut udtalt følgende:

“Dembele har ikke trænet frivilligt. Det var derimod pligter, som Ronald Koeman havde givet ham.”

“Det er ikke for at straffe ham, men for at gøre op med den træning, som han har misset i starten af sæsonen, hvor han var skadet, og derfor ikke kunne løfte den krævede arbejdsbyrde.”

“Hvis dette er det første skridt fra Koeman i processen med at genvinde Dembeles form, er det velkomment.”

Har været rygtet væk

Dembele har været rygtet væk fra Barcelona i flere tilfælde. Blandt andet har der været flere forhandlinger med Manchester United, som blev ved helt frem til Deadline Day, men endte med at løbe ud i sandet.

Franskmanden har leveret 19 mål i 75 kampe på tværs af alle turnerings- og ligakampe for Barcelona, siden han ankom til klubben for tre år siden.