Ronald Koeman var ude med riven i det netop afsluttede transfervindue, men det bar ikke frugt, og der kom dermed ingen nye spillere ind.

Koeman er dog fortsat glad for den trup, som han har til rådighed.

Det udtaler han i et interview, hvor han også sætter fokus på truppens nyere tiltrædelser.

“Jeg er glad for den trup vi har. Vi forsøgte at forstærke truppen med nogle spillere, men det lykkedes ikke på grund af klubbens øknomiske situation. Det må vi bare acceptere og så arbejde videre med vores hårde arbejde,” siger Koeman til FC Barcelonas medier.

De nye førsteholdsspillere

Koeman fremhæver først og fremmest FC Barcelonas unge angrebs-talent, Ansu Fati. Han siger, at han præsterer på et utroligt højt niveau.

Han er blot 17 år gammel, og han kan allerede udstå at spille tre kampe om ugen, hvilket mildest talt er dybt imponerende.

Han fremhæver også Pedri, som han mener, arbejder meget hårdt, hvilket kan ses i hans præstationer. Pedri er også blot 17 år gammel, og han elsker hans arbejdsmoral.

Også Araujo får sin del af rosende ord fra cheftræneren.

“Araujo har en stor fremtid i vente. Han er fysisk stærk, og han løber meget hurtigt. Han er en ung mand, som altid er åben for at lære noget nyt. Han har nogle aspekter i sit spil, han skal forbedre, men det er helt normalt i den alder, han nu er i.”