Den argentinske angriber, Lionel Messi, afsluttede en periode med kontroverser i september, da han bekræftede, at han ikke havde intentioner om at forlade Barcelona.

Tidligere var han ellers meget verbal om sin utilfredshed med FC Barcelona. I den forbindelse lagde han ikke skjul på, at han ville væk fra klubben. Det har hun lagt bag sig – til stor glæde for Ronald Koeman.

Barcelona-træneren lagde ikke skjul på dette, da han roste Lionel Messi ved lørdagens pressemøde. Her udtalte han blandt andet, at han er en ideel kaptajn, og at han sætter et niveau, som resten af holdet kan stræbe efter.

“Fra første dag har Leo trænet og spillet godt. Han har givet sit maksimale for klubben, for sit hold og for hans holdkammerater. Jeg har intet at klage over,” sagde Koeman på pressemødet, der blev afholdt forud for La Liga-opgøret mod Sevilla søndag.

Med henvisning til den 33-årige angrebsspileres forrige kamp mod Celta Vigo, sagde han følgende:

“Han trak sin del af læsset som kaptajn, han hjalp holdet med at spille bolden rundt, fordi det er meget vigtigt at holde på bolden, når man er en spiller i undertal.”

“Der er ikke nogen diskussion. For mig har han altid været den bedste spiller i verden. Jeg mente det før, og jeg mener det endnu mere nu, hvor jeg arbejder sammen med ham. Han er fuldt engageret, og er et godt eksempel på, hvordan en kaptajn burde være,” tilføjede han.