Argentineren har blot scoret én gang i de sidste fire La Liga-kampe. Ronald Koeman indrømmer da også, at formen kunne være bedre, han er ikke bekymret for sin stjernespiller

Lionel Messi er gået ind i sit sidste år hos Barcelona, hvor hans præstation ikke har levet op til det af sidste sæson.

Han har nemlig blot nettet én gang for Barcelona, og det var sågar på et straffespark. Han står heller ikke noteret for et eneste assist.

Han har lykkes med 11 driblinger ud af 19, hvilket giver en succesrate på 57.9%, hvilket ligger et stykke under sidste sæsons 64.3%. Det bidrager blot til, at Messi har haft svært ved at finde takterne.

Koeman er tilfreds

Ronald Koeman er dog mere end tilfreds med Messis præstation, og han er sikker på, at Messi har en positiv fornemmelse. De skal komme til udtryk i den kommende Champions League-kamp mod Ferencvaros.

“Der er altid et pres på for at vinde, hvis man er i Barcelona. Vi kender til klubbens situation, og det er klart, at der er ting uden for banen, vi ikke har nogen indflydelse på.”

“Vi kan dog arbejde med spillerne, så de kan tilvænne sig det nye system. Vi har mange unge og nye spillere med, men vi er håbefulde over for kampen i morgen. Jeg tror også, at det er det bedste lige nu. Vi skal tage det én kamp af gangen.”

“Messi form kunne være bedre, men han er glad, træner godt og er fokuseret. Han ønsker at spille og han ønsker fortsat at være kaptajn, så jeg har ingen klager.”

Skal genfinde formen

Koeman siger yderligere, at Messi har været uheldig med bolden, der rammer stolpen. Han er dog ikke bekymret, da hans mandskab har scoret otte mål i fire kampe, hvilket ikke mange ander hold har formået.

Han er også indforstået med, at Barcelona ikke længere bliver anset som værende en af favoritterne til at løfte dette års Champions League-trofæ. Det skyldes blandt andet deres nederlag til Bayern München.

Han håber til gengæld, at de kan starte stærkt, når de tager imod Real Madrid i denne sæsons første El Clasico.

“Vi ved, hvad der skete sidst, og vi ved, vi ikke er favoritter, men vi kan nå langt. Du spiller altid for at vinde trofæer i Barcelona, men der er andre hold, som folk vil se som værende større favoritter.”