Barcelona-træner Ronald Koeman mener ikke, at det er muligt at finde en løsning på de angreb, han blev udsat for efter El Clasico søndag aften.

FC Barcelona tørnede søndag sammen med Real Madrid i den første El Clasico i denne sæson. Kampen blev spillet på Camp Nou, og endte med en sejr på 1-2 til gæsterne fra Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca-truppen til Rayo Vallecano-opgør

Det var dog ikke blot det faktum, at Ronald Koeman og co. igen tabte et vigtigt opgør, der endte med at trække overskrift. Det var i lige så høj grad en episode, der skete efter kampen, der fik spalteplads i medierne.

Efter kampen blev Barcelona-træner Ronald Koeman nemlig omringet af en skare af utilfredse Barca-fans. Ikke nok med, at de omringede hans bil, så forsøgte de også at holde ham tilbage, så han ikke kunne køre væk fra Camp Nou.

På et pressemøde forud for Barcelonas kamp mod Rayo Vallecano onsdag, udtalte Ronald Koeman sig om den ubehagelige episode. Her gjorde han det klart, at han ikke mener, at der er en løsning på problemet.

“Jeg tror ikke, at der er en løsning. For mig er det er socialt problem. De er folk, som har uddannelsesmæssige problemer og ikke har normer og værdier,” lød det fra Ronald Koeman.

Han forklarede også, at der generelt var god stemning på stadion, selvom de var bagud med 0-2. Han fortalte også, at han mener, at det ikke kun er ham, der er blevet udsat for det, men også flere andre.

LÆS OGSÅ: Koeman insisterede: Nu vil Barcelona sælge ham

“Det kan måske være, at det har været mere overdrevet med mig, men selv Carles Puyol har prøvet det. Klubben ved, at det ikke kan gentages og bliver nødt til at finde en anden formular,” sagde han også på pressemødet tirsdag.