Jules Koundé kan ende med at få en lang karantæne, efter han tirsdag aften valgte at kaste en bold direkte i hovedet på Jordi Alba.

Sevilla-forsvarer Koundé fik vist et direkte rødt kort i tirsdagens kamp mellem Sevilla og Barcelona, der endte med resultatet 1-1.

LÆS OGSÅ: Pochettino vil have Barca-talent: PSG er klar til at 60-doble hans nuværende løn

Efter en kort konfrontation reagerede Koundé kraftigt på et skub fra Jordi Alba. Det valgte han at gøre ved at kaste en bold direkte i ansigtet på den rutinerede Barcelona-forsvarer.

Du kan se episoden fra tirsdagens kamp i klippet herunder:

Der bør ikke herske tvivl om, at det var et åbenlyst rødt kort. Hans holdkammerater formåede at opretholde et resultat på 1-1, efter hans udvisning, hvorfor hans udvisning ikke fik de store konsekvenser.

Sevilla kan dog ende med at måtte klare sig i en række kampe, uden det unge talent i forsvaret, da han potentielt kan få en lang karantæne.

Det røde kort skal nu vurderes af La Liga. Hvis det bliver vurderet, at der er tale om en aggressiv handling fra Jules Koundé, vil det resultere i en længere karantæne.

Ifølge Football Espana kan det ende med, at han bliver idømt en karantæne på hele fire kampe.

Hvis det sker, så bliver Sevilla nødt til at klare sig uden Koundé i kampende mod både Cadiz, Getafe, Valencia og Celta Vigo.

LÆS OGSÅ: Vil overtale ham til at blive: Dortmund vil hente stjernes lillebror til klubben

Der er dog intet, der er blevet bekræftet i denne sammenhæng endnu, om end Koundés røde kort kan ende med at koste Sevilla på den lange bane, hvis han bliver idømt en lang karantæne.