Flere spanske og britiske medier har i denne uge skrevet om, at Manchester United har et stort ønske om at bringe Atletico-stjernen Marcos Llorente til klubben. De ser ham nemlig som en rigtig god tilføjelse til truppen.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United-transfermål har bedt agent forhandle om skifte til Old Trafford

Det har hele tiden været ganske velkendt, at prisen ikke vil være lav. Nu kan det dog blive dyrere, end Manchester United selv har forventet, at det vil blive. Den spanske avis Marca skriver nemlig, at den spanske klub ikke vil slippe ham for mindre end 120 mio. pund.

Ifølge den spanske avis har Atletico Madrid altså ikke i sinde at tage imod bud på Marcos Llorente, hvis ikke frikøbsklausulen bliver aktiveret. Som angivet før, så lyder den på intet mindre end 120 mio. pund, hvorfor De Røde Djævle skal have den store pung frem. Det er nemlig svarende til mere end 1 milliard kroner.

Derudover skriver Marca også, at Manchester United endnu ikke har sendt et officielt bud afsted. Det store spørgsmål er, om de overhovedet har planer om at gøre det, når de kender prisen. Pludselig kan det derfor se ud til, at der er lange udsigter til at bringe Llorente til Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Lækket: Her er Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje

Er de fortsat interesseret i at sikre, at det bliver til en realitet, er der ikke nogen vej udenom, at de skal betale et højt beløb.