Har man som dansker blot den mindste interesse for fodbold, så kender man Peter Schmeichel. Han er kendt som en af de helt store helte i forbindelse med EM i 1992, men også som en af verdens bedste målmænd op gennem 90’erne.

LÆS OGSÅ: Shaw åbner op: “Jeg har et par store fortrydelser”

I 90’erne stod han i en årrække mellem stolperne for Manchester United. Er det noget, du altid har været nysgerrig efter at vide mere? Nu varer det ikke længe, før det bliver muligt for dig at læse mere om netop dette.

Den danske fodboldlegende har nemlig annonceret, at han til september udgiver sin selvbiografi. Her kommer man til at læse om alt lige fra hans opvækst til hans tid som målmand i Manchester United.

“Jeg vil dele historier fra min barndom, min opvækst, Manchester United, at have været en del af Sir Alex Ferguson-æraen, nøglekampe, modstandere, Premier League nu, Premier League dengang og selvfølgelig at have set min søn Kasper blive en topfodboldspiller,” fortæller den danske målmandslegende i en video på Twitter.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om dette, kan du snart læse mere om det. I bogen kommer han til at dele sine tanker fra tiden i den engelske storklub, hvor han bl.a. havde æren af at have den legendariske Sir Alex Ferguson som manager.

LÆS OGSÅ: Derfor har Lindelöf forladt den svenske landsholdslejr

Ligeledes kommer du naturligvis også til at kunne læse om hans generelle karriere mv. Bogen har fået navnet ‘ONE’. I Danmark kommer du blandt andet til at kunne købe bogen hos SAXO.