Manchester Uniteds forsvarsprofil Victor Lindelöf vil ikke være en del af Sveriges træningskamp mod Estland, som bliver spillet onsdag.

LÆS OGSÅ: Raiola om ingen United-handler: “Jeg giver ikke en fuck”

Den svenske forsvarer har nemlig forladt landsholdets lejr. Det har assisterende landstræner Peter Wettergren gjort klar overfor svenske Aftonbladet. Desuden forklarer han også, at det er som følge af private og personlige årsager, at han forlader lejren.

“Han forlader os i aften af private og personlige årsager,” lød det fra Peter Wettergren, da han udtalte sig til det svenske medie.

Det bliver ikke forklaret nærmere, hvad der er årsagen til, at han har været nødt til at forlade truppen. Tilsyneladende er det ikke noget, som han har ønsket at få uddybet.

Lindelöf er den eneste spiller, der har været nødt til at forlade den svenske trup forud for kampen mod Estland. Resten af truppen forbliver intakt. Heldigvis er der blot tale om en venskabskamp, hvorfor det ikke er af stor betydning, at de bliver nødt til at stille op uden Lindelöf.

LÆS OGSÅ: Manchester United-fans roser Anthony Martial efter Frankrig-præstation

Den svenske forsvarer har været en klar favorit under Ole Gunnar Solskjær, da i denne sæson har fået lov til at spille hele 34 kampe for Manchester United. I disse kampe er det sammenlagt blevet til mere end 3.000 minutter på banen for Victor Lindelöf.