Joan Laporta og Ronald Koeman er efter sigende meget ivrige efter at skrive kontrakt med Juventus-midtstopper Matthijs de Light, ifølge El Chiringuito TV.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi tillbudt lukrativ toårig kontrakt af europæisk topklub

Efter hans imponerende præstationer i en sæson for Ajax, der vil blive husket i lang tid, var de Ligt en af Europas mest eftertragtede defensive spillere.

Dengang skrev Sky Sports, at både Manchester United og Barcelona havde udvist stor interesse for spilleren, da han skrev kontrakt med Juventus i en handel, der menes at have en værdi på op mod 75 millioner euro.

Barcelona, der derfor gik glip af spilleren for to år siden, ser ud til at ville rette op på dette. Ifølge El Chiringuito er både Joan Laporta og Ronald Koeman meget ivrige efter at bringe de Ligt til Camp Nou til sommer.

Detaljerne er knappe, hvorfor det ikke er klart, hvor meget Juventus vil kræve for de Ligt. Derudover er der heller ikke nogen indikationer af, hvad Barcelona er villige til at slippe for at sikre, at de kan bringe ham til klubben.

Selvom de Ligt ikke altid har været at finde i startopstillingen under sin toårige periode i Torino-klubben, er det alligevel svært at forestille sig, at Juventus er klar til at sælge ham med et betydeligt tab.

LÆS OGSÅ: Medie: Så meget forventes Manchester United at byde på Ousmane Dembélé

Det vil sige, at Barcelona sandsynligvis er nødt til at være indstillet på at skrive en stor check, hvis de vil gennemføre denne handel.