Barcelona-præsident Joan Laporta har understreget, at døren altid er åben for Lionel Messi, hvis han ønsker at vende retur til klubben.

På det seneste har der været forlydender om, at Lionel Messi kan være på vej tilbage til FC Barcelona, når hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber til sommer.

Det vil nemlig betyde, at den catalanske klub kan hente ham retur på en fri transfer, hvilket gør det mere realistisk at få det i stand.

Faktum er dog, at økonomien fortsat ikke er god, hvorfor de har svært ved at overholde Financial Fair Play-reglerne – og det vil bestemt ikke blive lettere, hvis Messi hentes.

Ydermere var det også økonomien, der gjorde, at Barcelona var nødt til at sige farvel til Messi tilbage i 2021. Det er nu blevet slået fast af præsident Joan Laporta.

“Leo ved, at han er i vores hjerter og er en del af vores kultur. Da jeg kom til som præsident, blev jeg nødt til at træffe en beslutning, som jeg ikke ønskede at træffe,” sagde Laporta ifølge GOAL.

“Jeg vil gerne finde en måde, hvor vi kan forbedre Messis forhold til FC Barcelona. Jeg ved ikke, hvad der kan ske, men døren er altid åben for ham,” fortsatte han.