Der er godt gang i valgkampen i FC Barcelona, og det medførte i går, at Joan Laporta kom med en stor nyhed. Han er nemlig klar til, at Barcelona spiller deres hjemmekampe på det olympiske stadion i Barcelona, mens Camp Nou bliver renoveret.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Projektet Espai Barca, hvor Camp Nou skal renoveres, kommer til at indebære en overdækning af stadion, mens man ligeså kommer til at udvide, så man kan få hele 105.000 tilskuere på stadion.

Og slutteligt vil man lave hele området omkring Camp Nou om.

Det har længe været planen, at man vil bygge, mens der bliver spillet på Camp Nou, hvor man blot ville lukke sektioner af, men dette ville dog tage op mod fem år at få færdiggjort.

Joan Laporta har dog en anden plan i tankerne. Det siger Jaume Giró, der er den økonomisk ansvarlige i projektet.

"Vi skal have overdækket Camp Nou og det betyder, at der er medlemmer der ikke kan møde op. Vores første valg er at spille på vores eget stadion, men vi siger også, at der bør lave en undersøgelse af, om vi i stedet for fem år med arbejder, kan være to år et andet sted. Det vil vi sætte til afstemning."

Laporta skulle angiveligt have planer om, at Barcelona spiller deres kampe på Estadi Olímpic Lluís Companys. Det ligger midt i Barcelona, og her er der plads til omtrent 60.000 tilskuere, hvilket ikke dækker de 85.000 medlemmer, der har sæsonkort.

Det var ligeledes det stadion, der blev brugt af lokalrivalerne fra Espanyol.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det ser dog ud til, at medlemmerne kommer til at skulle tage stilling til, om man ønsker at ombygge på to år frem for fem.