Ledelsen i FC Barcelona drøfter i disse dage et potentielt salg af den hollandske Frenkie de Jong.

På det seneste har der været meget snak om Frenkie de Jongs fremtid i FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Officielt: Pedri vinder prestigefyldt pris

Den 24-årige hollænder har været rygtet til flere store klubber i Europa, hvilket har ført til spekulationer om et potentielt Barca-exit.

Nu er der forlydender om, at ledelsen i FC Barcelona overvejer et salg af den hollandske midtbanespiller. Derfor kan han potentielt blive solgt i et af de kommende transfervindue.

Ifølge The Independent er han på radaren i Manchester United, hvor de skulle have stor interesse i at hente ham til klubben.

Ifølge den britiske avis bliver det drøftet hos ledelsen i den catalanske klub, om et salg af Frenkie de Jong skal realiseres i enten januars eller sommerens transfervindue.

En af de primære årsager til, at man overvejer at sælge Frenkie de Jong er, at flere talentfulde spillere er brudt frem på den centale midtbane, siden den hollandske stjerne blev hentet til klubben.

I dag har Xavi derfor ikke blot De Jong at trække på til midtbanen. Han har nemlig også mulighed for at benytte sig af både Gavi, Pedri og Nico González.

Som følge af dette, overvejer man at sælge De Jong, da det vil lune i kassen hos den økonomisk pressede klub. De forventer at kunne få mellem 557 millioner og 669 kroner for ham.

LÆS OGSÅ: Ikke en del af Xavis planer: Nu vil Barcelona ophæve hans kontrakt

Både Manchester City og PSG har tidligere været nævnt som bejlere, mens Manchester United skulle have set sig særdeles varme på den hollandske midtbanespiller.