Leeds United overvejer at sælge forsvarsspilleren Leo Hjelde i det nuværende transfervindue. Indtil videre er der ikke stor interesse, men Serie A-klubben Salernitana er mest interesseret i at leje den norske forsvarsspiller.

Dette skriver det italienske medie TuttoSalernitana.

Hjelde kom til Leeds fra Celtic tilbage i sommeren 2021, uden nogensinde at have spillet en seniorkamp for de skotske giganter. Nordmanden har haft svært ved at få spilletid, siden han kom til Elland Road, og tilbragte anden halvdel af sidste sæson på lån hos Rotherham United.

I alt har Hjelde kun spillet syv førsteholdskampe i alle konkurrencer for Leeds, og han har kun spillet én gang for Daniel Farkes hold i tre Championship-kampe.

Da han ikke har kunnet etablere sig i Yorkshire, ser det ud til, at Leeds nu er åbne for at lade forsvareren fortsætte sin karriere et andet sted.

Leeds håber at modtage omkring 16 millioner for den unge spiller. Hjelde har stadig to år tilbage af sin kontrakt med Leeds.

Det hævdes, at det italienske hold ikke har mange penge at arbejde med i denne sæson, så det er svært for dem at imødekomme Leeds’ pris for Hjelde.

Hjelde ville være langt fra den første forsvarer, der forlader Leeds i løbet af dette sommertransfervindue. Denne sommer har centerbacks Robin Koch, Max Wober og Diego Llorente forladt klubben for at slutte sig til Eintracht Frankfurt, Borussia Monchengladbach og AS Roma.