Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Griezmann ikke har haft nogen drømmestart i FC Barcelona. Han ligner mere og mere en skygge af sig selv, og Ronald Koeman har ikke just forbedret situationen.

Skiftet til Barcelona har været præget af problemer, og L’Equipe beretter nu om, at Griezmann skulle begynde at fortryde sit skifte til FC Barcelona.

Han gennemlever nemlig en særdeles svær tid hos catalanerne, og den franske avis mener nu, at det var en forkert beslutning af skifte til Barca.

Røget ned i hierakiet

Hvis man tager udgangspunkt i de seneste to kampe, så tyder det også på, at Koeman ønsker at bruge andre spillere, hvorfor Griezmann har bevæget sig flere nyk ned i hierakiet.

L’Equipe hæfter sig især ved, at Griezmanns karriere altid har gået fremad, hvilket startede helt tilbage i Real Sociedad til Atlético Madrid, hvor han også formåede at løfte VM-trofæet med sit hjemland.

Det er dog ikke længere situationen, hvor franskmanden mere eller mindre er gået i stå, siden han skiftede til Barcelona. L’Equipe, og resten af verden, tænker derfor, at han ikke er den samme spiller.

Anonym præstation

Griezmann fik chancen i El Clásicos døende minutter, men det blev blot endnu en anonym indsats til samlingen. Han var også i denne kamp blevet overhalet af Pedri og Ansu Fati.

L’Equipe skriver slutteligt, at Griezmanns befinder sig i sin karrieres lavpunkt. Der er dog ikke andet for, end at lade tiden vise, om han kan få vendt skuden.