På trods af, at han har forladt Barcelona, er han ikke helt færdig med at modtage priser i spansk regi.

Lionel Messi har lagt Barcelona bag sig, og tørner i dag ud for Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Chelsea åbne for at sende Pulisic til Barcelona: Vil have spiller i bytte

Alligevel bliver han stadig forfulgt af sin tid i La Liga. Den argentinske stjerne har nemlig fået overrakt Pichichi-trofæet for 2020/21-sæsonen. Prisen bliver uddelt af den spanske avis Marca.

Det er dog langt fra første gang, at den argentinske stjerne har fået stukket et sådant trofæ i hænderne. Det er nemlig otte gange, at han vinder trofæet, hvilket gør ham til indehaver af flest Pichichi-trofæer i historien.

Den tidligere rekordindehaver var dog Messi selv, men nu har han udbygget rekorden, hvilket formentlig bliver for sidste gang. I 2020/21-sæsonen scorede Lionel Messi 30 mål i 35 kampe, ligesom han bidrog med 11 oplæg.

I forbindelse med overrækkelsen af trofæet, udtalte Lionel Messi sig om Telmo Zarras rekord. Den spanske angriber nåede at socre i alt 251 mål i La Liga.

Lionel Messi har dog forlængst overgået denne rekord, da han har banket hele 457 mål ind i den spanske liga. Derfor er det et stykke tid siden, at han blev indehaver af rekorden for flest mål i La Liga.

“I starten var det vanvittigt at slå Telmo Zarras rekord. Til sidst lykkedes det. Jeg er meget glad,” sagde den 34-årige Messi.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City overvejer Real Madrid-profil

Lionel Messi er desuden også blandt favoritterne til at vinde dette års Ballon d’Or. Ender han med at vinde, vil det være intet mindre end syvende gang, at den argentinske stjerne vinder den prestigefyldte pris.