Lionel Messi har efterhånden flere rekorder, end andre angribere har scoret mål. Nu har hevet endnu en rekord til sig, da han har slået Pelés rekord for flest landsholdsmål for en sydamerikansk spiller.

LÆS OGSÅ: Samuel Eto’o om Barca-stjerne: Han bliver den næste leder efter Messi

Det var et hattrick i Argentinas seneste VM-kvalifikationskamp mod Bolivia torsdag aften, der sendte ham til tops på listen over sydamerikanske spillere med flest landsholdsmål.

Messi stod for at score hvert af de tre mål, der blev scoret i deres 3-0-sejr over Bolivia i Buenos Aires. Det har medført, at han nu har scoret hele 79 mål for Argentina, ens Pelé i sin karriere nåede at score 77 mål for det brasilianske landshold.

Foran 20.000 fans på Monumental Stadium, tangerede Messi den daværende rekord sat af Pelé, da han scorede kampens første mål efter cirka 14 minutters spilletid. Det gjorde han med et skud fra udenfor feltet.

Det andet mål blev scoret i det 64. minut, hvor han driblede fordi en forsvarer og sendte bolden i nettet. Det tredje og sidste mål i opgøret mod Bolivia blev scoret på en rebound to minutter inden afslutningen på den ordinære spilletid.

LÆS OGSÅ: PSG vil på jagt i Chelsea

Pelé må derfor acceptere, at han ikke længere er den sydamerikanske spiller, der har scoret flest landsholdsmål. Han kan desuden nå at falde yderligere en plads, da nr. 3 på listen er Messis holdkammerat i Paris Saint-Germain, Neymar. Han har i skrivende stund scoret 68 landsholdsmål.