Liverpool føler sig ikke overbevist om, at de kan holde på Mohamed Salah. Derfor er de begyndt at lede efter en afløser.

Den engelske klub håber på, at de kan overbevise Mohamed Salah om, at han skal blive i klubben længere end til 2023, hvor hans nuværende kontrakt udløber.

LÆS OGSÅ: Manchester United giver ultimatum til Frenkie de Jong

The Reds føler sig dog ikke helt sikre på, at de kan dette. Af denne grund er de begyndt at se sig om efter en afløser, som kan hentes til Anfield, hvis Salah beslutter sig for et klubskifte.

Ifølge Todofichajes skulle dette have ført til, at de er begyndt at se i retning af RB Leipzig-stjernen Christopher Nkunku, da Liverpool mener, at han vil være en ideel langsigtet afløser for Salah.

Nkunku har gjort sig bemærket i løbet af 2021/22-sæsonen, hvor han stod for at score intet mindre end 35 mål i 52 kampe for Leipzig. Det har dog også betydet, at det ikke kun er Liverpool, der viser interesse for ham.

Todofichajes skriver dog, at Liverpool allerede i fuld gang med at forhøre sig om mulighederne for at bringe Nkunku til Premier League.

LÆS OGSÅ: Storklub vil lokke Christopher Nkunku til Premier League

Angiveligt har den sportslige ledelse i klubben nemlig allerede afholdt hele to møder med den unge franskmands repræsentanter i løbet af de seneste uger.