Frenkie de Jong er blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United denne sommer, og nu giver klubben ham et ultimatum.

Manchester United er interesserede i at hente Frenkie de Jong denne sommer. Til trods for dette, har de dog ikke planer om at vente på ham hele sommeren.

LÆS OGSÅ: Disse 3 hold vil hente Riqui Puig

Det har ført til, at De Røde Djævle nu har givet ham et ultimatum. De har nemlig gjort det klart, at han skal skynde sig at finde ud af, om han vil slutte sig til klubben eller ej. Det skriver SPORT.

Ganske vist er han et af de primære transfermål for Erik ten Hag og co., men de kan ikke vente på ham resten af sommeren. Vil han ikke til Manchester, er de nødt til at finde en anden spiller.

Et salg har dog længe været på tale, da De Jong angiveligt skulle være åben for et skifte. Ligeledes skulle Barcelona også være klar til at sælge, hvis det rette bud kommer, da de fortsat har økonomiske problemer.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente La Liga-stjerne som Andreas Christensen-afløser

Ifølge SPORT er De Jong åben for et skifte, men ville foretrække at blive i Barcelona. Det er dét, der har medført, at Manchester United nu har bedt ham om at komme med et definitivt svar.