Det var ikke pæne ord, Luke Shaw havde at sige efter nederlaget til Wolves mandag aften.

26-årige Luke Shaw langede mandag aften ud efter sine holdkammerater i Manchester United. Her gjorde han det klart, at truppen manglede motivation og intensitet, da de tabte 1-0 til Wolves på hjemmebane.

LÆS OGSÅ: Barcelona henter Morata: Det bliver prisen

De Røde Djævle måtte se deres ubesejrede stime under midlertidig træner Ralf Rangnick komme til en ende. I det 82. minut sendte Wolves’ Joao Moutinho nemlig bolden i nettet, og bragte gæsterne foran med 1-0.

Efter kampen lagde Luke Shaw ikke skjul på, at han var meget utilfreds og skuffet over sit holds præstation. Desuden sagde han, at de spillede, så det så let ud for deres gæster at tage sejren med hjem.

“Ikke godt nok. Vi kæmpede virkelig. Vi kunne ikke få fat i bolden, og da vi ikke havde bolden, var vi ikke aggressive nok. Vi satte dem ikke under noget pres,” sagde Luke Shaw til BBC Sport ifølge GOAL.

“Det lignede måske en let kamp for dem. En skuffende præstation og resultat. Vi havde ikke mange muligheder på bolden, og vi var ikke på forreste fod.”

“Vi er nødt til at lægge mere pres på dem. Vi skal have intensitet. Os spillere, vi har været her længe. Måske kæmpede vi i aften. Jeg mener ikke, at vi var der alle sammen. Du ser på de spillere, vi har. Vi har en utrolig kvalitet, men nogle gange er kvalitet ikke nok.”

“Vi skal bringe intensiteten og mere motivation med. Inde i omklædningsrummet ved vi, hvad vi vil, men ude på banen skal vi give 100%. For at vinde den slags kampe skal vi alle være 100% engagerede. Det er hårdt og skuffende.”

LÆS OGSÅ: Barca-præsident vil optage lån på 3,7 milliarder for at hente denne spiller

Efter mandagens nederlag til Wolves, er Manchester United at finde på en 7. plads i Premier League-tabellen. De jagter fortsat en 4. plads, der pt. indtages af Arsenal, der har fire point mere end De Røde Djævle.