Der har været stor spekulation om Eden Hazards fremtid. I de seneste uger er han blevet kædet sammen med flere klubber, ligesom adskillelige medier mener, at Carlo Ancelotti ønsker at beholde ham.

LÆS OGSÅ: Pris på 345 millioner: Arteta vil hente offensiv forstærkning i Chelsea

Tilbage i 2019 vinkede Eden Hazard farvel til Chelsea til fordel for Real Madrid. Da han tog afsked med London-klubben, var han en af de største profiler i Premier League. Siden sin ankomst til Real Madrid har han dog kæmpet med at genfinde sit høje niveau.

Ikke nok med, at han har haft svært ved at finde melodien, så har han også kæmpet med en række skader. Som følge af dette er det ikke blevet til mere end 43 kampe og fem scoringer for Real Madrid.

Det er hans sløje form og begrænsede indflydelse, der har medført, at flere medier har skrevet om, at Real Madrid overvejer at sælge ham. Til trods for, at de overvejer at sælge ham, er de dog ikke villige til at give slip på ham for enhver sum penge.

Den spanske avis AS skriver, at Real Madrid vil lade Hazard gå for en sum på ca. 60 millioner euro. Det er svarende til cirka 450 millioner kroner. Desuden mener mediet også at vide, at Chelsea overvejer at hente Hazard tilbage, om end de ikke nødvendigvis er klar til at betale de 450 millioner kroner.

Da Chelsea tilbage i 2019 solgte Chelsea var det dog for en betydeligt højere sum. Dengang fik de nemlig i omegnen af 760 millioner kroner for den belgiske stjerne. Det betyder, at de vil kunne købe ham tilbage få år efter for en markant lavere sum.

LÆS OGSÅ: Medie: Liverpool har West Ham-profil på radaren

Det er dog endnu ikke sikkert, at det ender med et salg af den 30-årige Hazard denne sommer. Desuden er der ingen fare for, at han forlader klubben gratis lige foreløbigt, da han har kontrakt med Real Madrid frem til 2024.