Mikel Arteta er tæt på at have sikret sig en ung spiller, der allerede har en god målstatistik i Premier League. Angiveligt er Tammy Abraham nemlig på vej til Arsenal.

LÆS OGSÅ: Spørgsmål om timer: Raphaël Varane nærmer sig skifte

Tammy Abraham menes nemlig at være blevet sat til salg af Chelsea. Det blot 23-årige talent har desuden i lang tid været rygtet væk fra Chelsea, hvor han er røget ned i hierarkiet.

Den engelske avis The Sun skriver, at Abraham af denne grund ikke behøver at sige farvel til London. Derimod kan et skifte til en anden London-klub blive en realitet denne sommer, da det er Mikel Arteta og Arsenal, der er favorit til at hente Tammy Abraham.

Tilsyneladende er det dog ikke blot Arsenal, der viser interesse fra 23-årige Abraham. The Sun skriver nemlig, at der også er interesse fra både Tottenham og West Ham, men det engelske medie mener at vide, at Arsenal er i en bedre situation til at hente ham.

Chelsea skulle være klar til at sende Tammy Abraham , der er noteret for at have scoret 30 mål i 82 kampe for klubben, til Arsenal på en lejeaftale. Det skulle dog angiveligt være en lejeaftale, der byder på en købsobligation på 345 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Ny Premier League-klub meldes interesseret i Jesse Lingard

Derfor er der også meget, der ser ud til, at Abraham ender med at blive den anden angriber, der kommer til at tage afsked med Chelsea denne sommer. London-klubben har nemlig allerede sendt Olivier Giroud til Milan, hvilket blev bekræftet godt ganske kort tid siden.