I mandags havde FC Barcelona en meget dramatisk sidste dag i transfervinduet. På denne dag mislykkedes det nemlig at lukke en aftale med Eric García – og flere andre spillere.

Det betyder dog ikke, at Eric García er skuffet over Barca. Han ved, at selv med de mange begrænsninger, så gjorde de alt, hvad de kunne, for at hente ham til klubben, før transfervinduet lukkede.

Derfor har den tidligere La Masia-spiller ikke ændret på sit oprindelige ønske. Han vil ikke forlænge sin kontrakt med Manchester City, men vil derimod skrive under på en aftale med Barcelona i januar, eller ankomme på fri transfer i juni 2021.

Barcelona skuffede – uden tvivl – mange fans på Deadline Day. En stor del af disse var især skuffede over, at det ikke lykkedes for den spanske storklub at hente Eric García i Manchester City.

Ikke desto mindre er de nødt til at se fremad. Hvad der er vigtigt ved denne situation (i hvert fald for Barcelona og deres fans) er, at denne situation ikke har ændret på spillerens drøm om at vende hjem til det catalanske.

Det ville dog have styrket truppen, hvis handlen var blevet gennemført i dette transfervindue. Barcelona er nemlig begrænset, når det kommer til midterforsvaret.

Derfor bør det også vække glæde hos Barcelona-fans, at den tidligere La Masia-spiller fortsat vil følge hjerte, og vende tilbage til Barca. Der er endnu ikke noget konkret på bordet, men meget tyder på, at det vil ske i januar.